Active Filters

  • (-) Eawag Authors = Peter, Andreas
Search Results 1 - 10 of 10
  • CSV Spreadsheet
  • Excel Spreadsheet
  • RSS Feed
Select Page
Formation of assimilable organic carbon during oxidation of natural waters with ozone, chlorine dioxide, chlorine, permanganate, and ferrate
Ramseier, M. K., Peter, A., Traber, J., & von Gunten, U. (2011). Formation of assimilable organic carbon during oxidation of natural waters with ozone, chlorine dioxide, chlorine, permanganate, and ferrate. Water Research, 45(5), 2002-2010. https://doi.org/10.1016/j.watres.2010.12.002
Occurrence of dissolved and particle-bound taste and odor compounds in Swiss lake waters
Peter, A., Köster, O., Schildknecht, A., & von Gunten, U. (2009). Occurrence of dissolved and particle-bound taste and odor compounds in Swiss lake waters. Water Research, 43(8), 2191-2200. https://doi.org/10.1016/j.watres.2009.02.016
Taste and odour problems generated in distribution systems: a case study on the formation of 2,4,6-trichloroanisole
Peter, A., & von Gunten, U. (2009). Taste and odour problems generated in distribution systems: a case study on the formation of 2,4,6-trichloroanisole. Journal of Water Supply: Research and Technology AQUA, 58(6), 386-394. https://doi.org/10.2166/aqua.2009.114
Trinkwasseraufbereitung mittels Aktivkohle. Neue Erkenntnisse
Boller, M., Velten, S., Peter, A., Hammes, F., & Helbing, J. (2008). Trinkwasseraufbereitung mittels Aktivkohle. Neue Erkenntnisse. GWA Gas, Wasser, Abwasser, 88(1), 27-35.
Organische Spurenstoffe eliminieren
Peter, A., & von Gunten, U. (2008). Organische Spurenstoffe eliminieren. Eawag News [dtsch. Ausg.], 65, 24-27.
Taste and odor in drinking water: sources and mitigation strategies
Peter, A. (2008). Taste and odor in drinking water: sources and mitigation strategies [Doctoral dissertation]. ETH Zürich.
Oxidation kinetics of selected taste and odor compounds during ozonation of drinking water
Peter, A., & von Gunten, U. (2007). Oxidation kinetics of selected taste and odor compounds during ozonation of drinking water. Environmental Science and Technology, 41(2), 626-631. https://doi.org/10.1021/es061687b
Evaluation der Ökomassnahmen. Gewässer und Pestizide. Konzept- und Ergebnisbericht
Singer, H., Anfang, H. G., Hörger, C., Stamm, C., Peter, A., & Lück, A. (2006). Evaluation der Ökomassnahmen. Gewässer und Pestizide. Konzept- und Ergebnisbericht. Eawag.
Pestizidbelastung von Oberflächengewässer. Auswirkung der ökologischen Massnahmen in der Landwirtschaft
Singer, H. P., Anfang, H. G., Lück, A., Peter, A., & Müller, S. R. (2005). Pestizidbelastung von Oberflächengewässer. Auswirkung der ökologischen Massnahmen in der Landwirtschaft. GWA Gas, Wasser, Abwasser, 85(11), 879-886.
Modellierung des Eintrags, Schicksals und Verhaltens von Pestiziden in einem Oberflächengewässer
Anfang, H. G. (2004). Modellierung des Eintrags, Schicksals und Verhaltens von Pestiziden in einem Oberflächengewässer [Master thesis].